1. SEN autóprogram bemutatása

Ebben a levélben a SEN autós programot fogom Neked bemutatni. De mielött neki szaladnánk, beszélgessünk arról, hogy miért is jó ez az egész. Van Neked autód? Ha van, akkor meg milyen? Új, régi, kicsi, nagy? Elektromos, dízel? Vagy esetleg sofőröd van, aki ül a nagy kék autóban, és jegy felmutatása után beenged? Egyébként mindegy is. Nekem van autóm. Nagy fekete dízel. Nagyon szeretem, mert kényelmes, és csillag van az elején. De én is bele vágtam a SEN autós programjába, mert így bele ülhetek egy vadi új autóba, és 3 évig semmi dolgom vele, csak hajtani, hajtani, hajtani…….

Na ugye, hogy jó dolog ez? Na akkor kezdjünk bele a bemutatóba. De várjunk csak! Van nekem egy barátom, és nem mellesleg mentorom az Ács Zoli. Ő fogja Neked elmondani a programot, mert egyrészről nagyon jó előadó, másrészről teljesen hitelesen tud beszélni erről, mert már Ő is megcsinálta. Kérlek hallgasd végig, és utána regisztrálj. Aztán csapjunk bele a lecsóba, és Neked is legyen autód, sok pénzed, sok szabadságod!!

 

Ha már készen állsz a kezdésre, akkor az ingyenes regisztrációt itt tudod megtenni. Erre kattintva a regisztráció gombra kattints!

Ha bármi kérdésed van keress az alábbi elérhetőségeken!

Üdvözlettel:

Hermann Gábor

+36 70 707012228

gore.66@hotmail.com